Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: kapper blaricum

2 min gelezen

logo

Afgelopen weekend had ik een bruiloft van een goede vriendin. Ik ben echt naar een super kapper Blaricum geweest: Kapsalon Oasis.  Ik was nog niet eerder naar deze kapper geweest, maar een vriendin van mij was bij deze kapper geweest toen ze een feestje had. Ze zei dat de kapper echt heel goed is, dus nieuwsgierig als ik was ben ik ben op internet gaan kijken om een reservering te maken maar dat was helemaal niet nodig. Ik ben op de gok nog voor de bruiloft er heen gegaan en als het niks zou worden zou ik zelf mijn haren in de krul proberen te zetten. Lees hieronder mijn ervaringen met deze kapper.

zonder afspraak

Deze kapper kan echt alles

Toen ik binnenkwam werd ik vriendelijk onthaald met een kopje koffie. Ik hoefde maar 5 minuten te wachten voordat ik werd geholpen. Voor een zomerse uitstraling adviseerde de kapster mij highlights te laten zetten. Dit leek mij echt een super idee. Ik kreeg heel veel folies in mijn haar gezet en de kapster nam alle tijd. Vervolgens hebben wij het erover gehad hoe ik het graag geknipt zou willen hebben. Toen ze eenmaal klaar was met knippen, pakte ze de föhn erbij om mijn haren droog te föhnen en in de krul te zetten. Toen ik het resultaat in de spiegel zag, viel mijn mond open van verbazing. Wat zag ik er mooi uit! Ik leek de bruid zelf wel! Vervolgens heeft ze mijn wenkbrauwen nog geëpileerd en mijn make-up gedaan. Wil jij ook een make-over? Deze kapper in Blaricum kan alles!Kapper

 

Meer verhalen