Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een top kapper Bussum

2 min gelezen
kapper bussum

Net als iedere vrouw vind ik mijn haren hartstikke belangrijk. Eens per maand laat ik mijn haren dan ook weer kleuren en in model knippen. Maar al een enkele maanden achter elkaar waren mijn haren niet geknipt zo als ik mijn haren wilde hebben. Op een gegeven moment was ik het zat en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe en goede kapper Bussum. Maar waar kon ik een goede kapper Bussum vinden? Met deze vraag in gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. In een mum van tijd belandde ik dan ook op de website kapper-bussum.nl. Ik bekeek de website en tot mijn verbazing lag deze kapperszaak maar zo’n driehonderd meter verwijderd van mijn woning. Na het zien van de website en het prachtige portfolio nam ik het besluit om een afspraak te maken bij deze kapper!

Knippen

Prachtig model!

Enkele dagen later was het zover. Ik arriveerde bij de kapperszaak en onmiddellijk sprak het interieur mij aan. De indeling van het interieur zag er leuk uit waardoor ik gelijk een goed gevoel had bij de kapperszaak. Ook waren de kapsters en kappers hartstikke klantvriendelijk tegen mij. Ik kon gelijk plaats nemen in de stoel en nog geen dertig minuten later was ik al klaar. Mijn haren waren geverfd en ook waren mijn haren in model geknipt. Over het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden. Mijn haar is prachtig gekleurd en in een prachtig model geknipt. Sindsdien ben ik een trouw klant bij deze kapperszaak!

Service

Meer verhalen