Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Telefoon weer gemaakt door Iphone reparatie Den Haag

2 min gelezen
iphone reparatie Den Haag

iphone reparatie Den HaagAfgelopen zomer ben ik met mijn vrienden, van de school waar ik vroeger op zat, gaan bbq’en. De bqq vond plaats in mijn achtertuin. Iedereen vond de bbq gezellig en er werden lekker biertjes gedronken. Tijdens de bbq hebben we veel herinneringen van vroeger weten op te halen. De avond was hartstikke gezellig maar ging helaas niet voorbij zonder een ongelukje. Toen ik wat glazen ging halen zat mijn telefoon blijkbaar half in mijn broekzak. Wat vervolgens de oorzaak was dat de telefoon uit mijn broekzak viel. Met als gevolg dat het hele scherm van mijn telefoon vol zat met barsten.

iphone reparatie Den Haag

Website alleen al oogde goed

Mijn Iphone kon ik nog wel aanzetten maar met zoveel barsten op het scherm was het niet te doen om de telefoon te gebruiken op een normale manier. Mijn iphone moest dus gemaakt, daar kwam het op neer. Waar ik hem ging laten maken was nog de vraag. Maar na een beetje rondsurfen op het internet kwam ik uit bij Iphone reparatie Den Haag. Een goed ogende winkel op de website alleen al. Maar in het echt was dit ook zo toen ik er langs liep.

Resultaat was wonderbaarlijk

Bij Iphone reparatie Den Haag ben ik vervolgens naar binnen gegaan voor de reparatie van mijn telefoon. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd meteen gevraagd waar ik mee geholpen kon worden. Toen deed ik mijn verhaal en de reparatie was geen enkel probleem volgens de medewerker van Iphone reparatie Den Haag. Vervolgens kon ik binnen een uurtje al weer terugkomen want mijn telefoon was al klaar. Het resultaat was wonderbaarlijk want de telefoon zag er weer uit als nieuw, dankzij iphone reparatie Den Haag.