Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Sleutelhangers iedereen heeft er wel een paar

3 min gelezen
Afrijden

Sleutelhangers, wie kent ze niet én wie heeft ze niet? Iedereen heeft er wel een paar en gebruikt die ook. Dat maakt dat je een sleutelhanger heel goed kunt gebruiken als relatiegeschenk. Wanneer je een bedrijf hebt en je wilt meer naamsbekendheid, laat dan je naam op de hangers graveren. Als je een logo hebt kun je dat er ook bij graveren en zo heb je meer dan een eenvoudige hanger om sleutels aan te hangen. Je hebt een perfect geschenkje voor je (toekomstige) klanten. Eén die bij gebruik zorgt voor extra naamsbekendheid. Als je kiest voor een hanger die ook nog ‘nut’ heeft dan zal degene die de hanger als cadeau krijgt, deze zeker gaat gebruiken. Leuke hangers die ook nog bruikbaar zijn zijn bijvoorbeeld;

·         Telefoonhouders

·         Micro usb

·         Oplaadkabels

·         Powerbank

·         Keyfinder

·         Skipas houder

·         Winkelwagenmuntje 

Gepersonaliseerde sleutelhangers als geschenk

Elk geschenk dat je krijgt of geeft, wordt gewaardeerd, maar een geschenk dat je zelf hebt uitgezocht en dat wordt gegraveerd met een eigen tekst of je eigen logo, is helemaal uniek. Zo’n geschenk kan iemand alleen van jou krijgen omdat jij degene bent die hem heeft gemaakt. Hoe origineler de tekst hoe unieker de sleutelhangers. Unieke hangers zijn ook items die worden verzameld. Hoe unieker jouw hanger hoe vaker de hanger gebruikt zal worden. Wil jij ook een leuk, origineel cadeautje weggeven, dan zijn gepersonaliseerde hangers ideaal. Dus zoek een passende hanger uit op de website, maak een originele tekst en laat deze op de hanger graveren. Je kunt aan de andere kant ook het logo van je zaak laten graveren waarmee je de hanger nog unieker maakt. Geef de hanger cadeau aan klanten die iets kopen of die bijvoorbeeld je restaurant bezoeken. 

Afscheidscadeautje voor leerlingen

Je vind op de website ook leuke, zelf te personaliseren sleutelhangers voor kinderen. Een leuk idee voor meesters en juffen om aan leerlingen te geven die de klas of de school verlaten. Kinderen van de basisschool vinden pluche hangers altijd leuk, kinderen van de middelbare school maak je zeker blij met oplaadkabels voor hun smartphone. Je kunt middelbare scholieren natuurlijk ook een reflecterend lampje voor aan de fiets geven, zo vang je twee vliegen in één klap, jij hebt een leuk cadeautje en zij zijn veiliger in het verkeer. 

Omdat de hangers niet duur zijn, kost zo’n klein cadeautje haast niets en toch maak je er veel kinderen blij mee. 

Een kleinood om op beurzen uit te delen

Op veel beurzen worden sleutelhangers uitgedeeld. Dat komt omdat de kosten van die kleine cadeautjes laag zijn en mensen die een beurs bezoeken graag cadeautjes krijgen. Een gepersonaliseerde sleutelhanger is hiervoor ideaal. Zoek op de website een hanger die past bij jouw doelgroep. Maak een passende tekst en zoek een mooi lettertype uit. Upload eventueel je logo en zorg dat de kleuren goed opvallen. Een goed samengestelde sleutelhanger is een leuk en uniek geschenk en kan bovendien zorgen voor meer naamsbekendheid. Alle hangers op de website kunnen worden gegraveerd. Voor de sleutelhangers worden gemaakt krijg je eerst een drukproef ter goedkeuring. De sleutelhanger die je samenstelt moet natuurlijk niet worden gemaakt met een foute tekst!