Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Saunakachels koop ik op de website van Body Fit Webshop

2 min gelezen

bodyfit_lang2Sinds kort ben je de trotse eigenaar van een sauna en je bent dan ook op zoek naar een van de saunakachels die ze op Internet aanbieden. Wist je dat de website van Body Fit Webshop deze kachels aanbiedt en welnu in twee varianten? Enerzijds bieden ze een variant met een vermogen aan van 6 kW, maar ook eentje met een vermogen van 4,5 kW. Aan jou de keuze voor welke variant je gaat. Beide kachels zijn verkrijgbaar voor een bedrag van 189 euro bij Body Fit Webshop.

lekbak-saunakachel

Wellicht ben je naast de aankoop van een nieuwe kachel voor je sauna ook geïnteresseerd in andere items voor je sauna? Want wellicht is de lekbak, zoals ik hierboven heb afgebeeld, ook aan vervanging toe? Saunastenen, die de website van Body Fit Webshop ook aanbied op hun site, zijn ook verkrijgbaar en dan tegen tien en twintig kilogram.

sawotec_nr60nb_jpg

Voor een pure wellness beleving

Geniet je normaliter ook zo van een bezoek aan het kuuroord bij jou in de buurt? Vanaf nu hoef je niet meer de deur uit te gaan voor de ervaring die je evenaart bij het plaatselijke kuuroord, want samen met Body Fit Webshop haal je de wellness ervaring naar je thuis. Vooral met de voordelen die Body Fit Webshop biedt aan haar klanten die via de webwinkel bestellen. Zo krijg je gratis en vrijblijvend deskundig advies van haar service medewerkers. Zij zullen je wellicht ook vertellen dat indien je een bestelling plaats boven de 75 euro aan orderwaarde je de bestelling gratis thuis geleverd krijgt.

Meer verhalen