Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een nieuwe gasveer nodig!

1 min gelezen
gasveer

Sinds enkele maanden maak ik mijn eigen meubels. Hier gebruik ik een gasveer voor. Echter merkte ik afgelopen week dat deze kapot is gegaan. Hoe dat dit is gebeurt weet ik niet, waarschijnlijk enthousiaste kinderen die de kast  hard dicht hebben geduwd. Dat is namelijk niet meer nodig. Doordat wij deze veer hebben gemonteerd hoef je de deur niet meer dicht te duwen. Dat gebeurt vanzelf. Alhoewel ik natuurlijk niet zeker weet wat hier de oorzaak is geweest waardoor het kapot is. Uiteindelijk heb ik er wel voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar vervanging.

gasveer

Genoeg keuze

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid veren die ik had gezien. Op de website van Mparts ben ik gebleven aangezien de kosten bij dit bedrijf aan de lage kant is. Een stuk aantrekkelijker voor mijn portemonnee. Zodoende heb ik ervoor gekozen om hier een bestelling te plaatsen.

gasveer

Goede levering

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling al in huis. Hier ben ik enorm tevreden over aangezien ik niet had verwacht dat zij zo snel kunnen leveren. Enfin, ik heb er direct voor gekozen om het te monteren in de kast. Tot mijn verbazing werkt het nu nog beter als dat het voorheen had gewerkt! Goede kwaliteit waar ik tevreden over ben.