Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Afvallen Hulst is de beste optie

2 min gelezen

Je kent het probleem wel dat je er voor de zomer goed uit wil zien, Iedereen heeft dat wel. Nu is het zo dat afvallen bij mij niet het makkelijkste is, dus ik wilde iets zoeken waardoor ik wel kon gaan afvallen. Eindelijk had ik wat gevonden voor Afvallen Hulst. Ik heb gelijk contact opgenomen en uiteindelijk bleek Afvallen Hulst de beste optie.

Voeding1

Op mijn gemak

Voor veel vrouwen zoals ik is het lastig om je bloot te geven, dan niet letterlijk, maar als in het praten over je eigen lichaam. Ik was in het begin heel bang dat ik gedwongen zou worden en dat het niet iets voor mij zou zijn. Het bleek het tegenovergestelde, ik voelde me heel erg op mijn gemak bij de coach. Heel erg vriendelijk en open voor alle vragen en opmerkingen. Ik wist zeker dat het hier bij deze praktijk zou gaan lukken, afvallen! Goede ondersteuning wat heeft geleid tot een strakke ik. Veel voedingsschema’s en afspraken over van alles en nog wat, máár dat heeft allemaal wel geholpen.

Voortzetten van het schema

Nu dat ik mijn doel heb behaald en alles goed is verlopen, kan ik eindelijk zonder coach de uitdaging voortzetten. Veel vrienden uit de omgeving maken opmerkingen over mijn, nu, geweldige lichaam en dat ik het knap heb gedaan. Dit is natuurlijk een enorme boost om door te blijven gaan met het goede werk. Ik wil deze praktijk dan ook heel erg bedanken voor de goede dienst, daarom schrijf ik ook dit blog.

Voeding