Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Relatietherapeut Rotterdam was voor ons de oplossing!

1 min gelezen
relatietherapeut Rotterdam

relatietherapeut Rotterdam

Na maanden lang vol met ruzies en wantrouwen, had ik het zo goed als gehad met mijn vriend. Ik was er bijna klaar mee, maar toch wilde ik hem niet kwijt. Niks is vervelender dan een relatie met alleen maar ruzie, maar op een of andere manier blijf ik van hem houden. Ik wilde echt van de ruzies af en ik ging opzoek naar een oplossing. Ik nam een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik terecht op de website relatietherapeut Rotterdam. Ik nam contact op met deze therapeut ik had namelijk een aantal vragen. Natuurlijk had ik een aantal vragen over de kosten, maar ook over het proces van de relatietherapeut Rotterdam hoe zij het aan wilde gaan pakken. Na een goed gesprek stelde ik dit voor aan mijn vriend. Hij reageerde gelukkig positief en zodoende maakte ik een afspraak met de relatie therapeut.

Therapeut

Na een paar goede sessies verloopt onze relatie stukken beter

 

Tijdens de sessies hebben wij beide ons zegje kunnen doen. Wij konden beide ons zegje doen, zonder dat er een van ons door heen praatte. De therapeut hielp ons hier natuurlijk goed bij. Na een paar sessies is onze relatie een stuk beter geworden. Als er nu een woorden wisseling plaats vind, dan lossen wij het op een rustige manier op. Wij laten elkaar eerst uitpraten, zodat er geen ruzies meer voorkomen. De therapie sessies hebben ons enorm geholpen!
Hulp relaties

 

 

Meer verhalen