Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Puppycursus almere voor een goed luisterende hond

1 min gelezen

1Als jij een hond wil hebben die goed naar je luistert. Dan zit je hier bij het juiste blog artikel. Ik ga het vandaag hebben over puppycursus Almere. Zoals veel mensen waarschijnlijk niet weten moet je een hond al op jonge leeftijd les geven. Als je dit niet doet is de kans heel groot dat je een hond krijgt die niet luistert. Niet alleen die niet luistert maar ook nog eens andere honden aanval of dingen kapot maakt in huis. Nou dit wil je natuurlijk niet als eigenaar zijnde. Iedereen wilt een hond die gaat zitten wanneer je zit roept.
1

Zelf heb ik al lang een hond

Ik heb al heel lang een hond mijn hond luistert heel goed. Dit komt door dat ik mijn hond op zijn tweede levensjaar al naar puppycursus Almere bracht. Dit heb ik expres gedaan aangezien eik niet wilde dat alles in huis kapot zou gaan en dergelijke. Vandaar dat ik destijds voorzorg’s maatregelen heb getroffen waar ik nu heel erg blij mee ben.

Voor ieder baasje

Ben jij van plan een hond te kopen of heb je nog een puppy hond dan raad ik je dit zeker aan. Het is een traject van 4 maanden wat niet veel geld kost maar wel veel oplevert. Ook wordt de relatie tussen baasje en dier verbetert alleen hiervoor zou ik het al overwegen. Veel succes alvast!

Meer verhalen