Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ik en een acteer opleiding volgen?

1 min gelezen

download Tijdens mij auditie om deel te mogen nemen aan deze opleiding heb ik mezelf echt uitgesloofd! Uit de hoeveelheid mensen die deel heb genomen aan deze auditie ben ik uitgekozen om verder te gaan naar de volgende ronde. Niet verwacht dat ik door ging maar ik was zo blij! Zo enthousiast als dat ik was merkte ik achteraf pas dat je de acteer opleiding nog volgen moest. Bij mijn zoektocht op het internet ben ik erachter gekomen dat deze opleiding in mijn straatje past. Ik wilde maar al te graag het acteer leven in! Met behulp van deze opleiding wist ik zeker dat ik een stap verder ben als andere.images (1)

Dit is mijn kans!

Normaliter ben ik niet iemand die hierover spreekt, toch merk ik aan mezelf dat dit echt mijn kans is dat ik de acteer opleiding volgen mag.  Ik heb dit dan ook echt met beide handen aangepakt en alle stappen ondergaan om deze opleiding te mogen volgen. De eerste stap is uiteraard gezet, auditie halen, nu de rest nog! Al met al kan ik niet wachten tot het zover is en ik verder ben met mijn opleiding. Het wordt een zware strijd om de opleiding te  blijven volgen maar ik ben er wel klaar voor!images