Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Breingoed zorgt voor hulp!

1 min gelezen

Welkom allemaal, ik doe er dagelijks alles aan om jullie de beste tips te geven op het gebied van lifestyle. Hier doe ik dan ook alles aan. Ik hou zelf een lijstje bij waarop ik de beste aanbieders van verschillende producten en diensten op heb staan. Ik ga het vandaag hebben over Breingoed. Dit bedrijf geeft neurofeedback training van hoge kwaliteit. Dit is training voor kinderen met ADHD en ADD. Dit zijn kinderen die erg druk zijn en zich moeilijk kunnen concentreren. Zo kwam mijn tante laatst naar mij toe en vertelde ze me over mijn neefje. Hij heeft erg veel last van zijn ADHD en hier wilde ze wat aan gaan doen. Ze weet dat ik een lijstje bij hou en daarom vroeg ze of ik hier nog een goede aanbieder voor had. Ik vertelde haar toen over Breingoed, ze was meteen erg enthousiast en ze heeft meteen contact opgenomen met dit bedrijf.

De beste trainingen!

Inmiddels heeft mijn neefje al trainingen gevolgd. Het resultaat is meteen zichtbaar en dat doet mijn tante erg goed. Het gaat namelijk al een stuk beter op school met mijn neefje. Hij kan zich namelijk veel beter concentreren. Ze zijn me dan ook erg dankbaar voor de tip en ik hoop dat ik jullie nu ook een goede tip heb gegeven. Lijkt jou dit wel wat? Neem dan een kijkje op de website!