Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Design loungebanken: dé lifestyle van de lente

2 min gelezen

Met de lente duidelijk voelbaar in aantocht, verandert de lucht altijd een beetje. Deze wordt zachter, shawls worden langzamerhand achterwege gelaten, het zonnetje schijnt op je gezicht – alle donkerte wordt weer vervangen door pasteltinten. In het kader van de lente wilde ik een bericht wijden aan het genieten in eigen achtertuin – en wilde ik je en passant wijzen op de mogelijkheid je eigen design loungebanken te creëren. 

lb48
een van de vele designbanken in het assortiment van Dutch Riviera

 

Een lifestyle verbeeld op de tuinbank

Voor mij is het echt belangrijk een eigen lifestyle uit te dragen in je achtertuin en hoewel het heerlijk is vol trots al je vrienden uit te kunnen nodigen is dat niet het primaire doel. Het fijnste is namelijk een eigen sfeer te weten te pakken, een die bij jou past en die jouw welbehagen uitdraagt. Zulk een sfeer moet om ontspanning draaien, in mijn optiek, en om comfort. Eigenheid is overigens net zo belangrijk!

volledig gepersonaliseerde versie van de loungebanken
volledig gepersonaliseerde versie van de loungebanken

Ik ben dan ook erg te spreken over de design loungebanken van het merk Dutch Riviera, die je volledig kunt laten personaliseren. Zij doen echt aan custom made producten en hoewel je je kunt voorstellen dat dit voor de zakelijke markt interessant is, aangezien bedrijven er hun boodschap of eigen lifestyle mee kunnen uitdragen, is het ook voor particulieren echt een kans. Je kunt je eigen creativiteit namelijk volledig vrijlaten en een print die echt bij jou en bij je tuin past kiezen. Deze kun je af laten drukken op de speciale stof van Dutch Riviera die alle weersomstandigheden aankan. Dan heb je altijd wat bijzonders in je tuin, je eigen lifestyle op deze wijze zo duidelijk verbeeld!

lb30
ook hockers kunnen zelf ontworpen worden!

 

Meer verhalen