Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De wereld van apple accessoires is gigantisch!

2 min gelezen

5_37Ben je in het bezit van een apple apparaat, zoals de iPhone of iPad en ben je opzoek naar een handig accessoire? De kans is groot dat je de weg kwijt bent geraakt en dat je moeite hebt met het maken van de juiste keuze, want de keuze is reuze.

Voor de sporters onder ons zijn er armbanden op de markt waar je jouw telefoon in kan doen. Op deze manier kun je de telefoon bij je dragen tijdens het sporten zonder dat je hier continu op hoeft te letten. De telefoon is gewoon te bedienen terwijl het in de armband zit en muziek luisteren gaat ook gemakkelijk, aangezien de aansluiting voor de koptelefoon nog te gebruiken is.

4_34Ik ga op reis met Apple en ik neem mee…

Wanneer je veel onderweg bent met de auto kan het erg handig zijn om in het bezit te zijn van een USB autolader. Op die manier kun je jouw telefoon of tablet onderweg opladen. Er zijn ook autohouders voor je telefoon beschikbaar. Deze kun je met een zuignap aan het raam bevestigen. Handig voor bijvoorbeeld het gebruiken van de navigatie op je telefoon.

11483_117136_1Heb je een tablet en gebruik je die veel zakelijk? Er zijn toetsenborden verkrijgbaar die via een bluetooth verbinding contact maken met de tablet. Dat maakt het schrijven van e-mails een stuk gemakkelijker! Er zijn ook tablethoesjes verkrijgbaar waar al een toetsenbord in zit. Zo heb je én een toetsenbord tot je beschikking én gelijk bescherming tegen vallen en stoten.

Klik hier voor meer Apple accessoires.