Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De ideale gamer laptop

2 min gelezen

10Al zeggen mensen het meestal niet als ze mij zien, ik ben een fervent gamer. Opgegroeid met twee grotere broers was het eigenlijk ook niet eens zo heel gek dat ik meegesleurd werd in die manie, natuurlijk. Ik heb er altijd veel plezier aan beleefd en hoewel tegenwoordig in al wat mindere mate dan vroeger het geval was, pak ik nog regelmatig mijn notebook erbij. Ik heb een speciale gamer laptop, uitgevoerd door het merk BTO, waarover ik zeer te spreken ben.

BTO maakt high performance laptops

15Zij brengen namelijk gamer laptops uit die je volledig zelf kunt samenstellen, die je helemaal op maat kunt laten maken. Dat is natuurlijk heel handig, en zeker wanneer het dit soort high performance laptops betreft. Met alle extra functies en mogelijkheden die je zodoende kunt laten installeren, heb je zodoende niet alleen altijd een geheel eigen laptop maar ook nog eens een die uitermate geschikt is om op te gamen. Ook vanwege mijn werkzaamheden heb ik er overigens veel aan, zeker bij het maken van productoverzichten, van presentaties en dergelijke. Je kunt er op ideale wijze in werken én dit tonen aan een groep, het is dus echt voor allerlei toepassingen geschikt. Ik kan mijn zakelijke en privéwerkzaamheden er goed op kwijt en ook na jaren tijd is er nog geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van de laptop. Ben je dus zelf op zoek naar een echt goede gamer laptop, dan weet je vanaf nu waar je moet zijn. Begeleidend aan dit bericht enkele afbeeldingen van notebooks waar je aan kunt denken, klik op onderstaande foto om naar de productpagina te gaan. 

18