Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Aanbevelenswaardige loungeset bij Tuinmeubel.nl

2 min gelezen

Na me eerst op mode te hebben gericht, nu vandaag nog een tweede bericht, ditmaal met betrekking tot het interieur – of, beter gezegd, aantrekkelijke tuinmeubels die de lente voor je nóg eens een stuk frisser in de ervaring maken. Ik heb namelijk een tip voor een zeer aantrekkelijke loungeset bij Tuinmeubel.nl voor je.

Diverse lounge sets onder de loep

Neem zeker eens een kijkje op deze website, want je vindt altijd een loungeset bij Tuinmeubel.nl die bij je smaak en wensen past. Hieronder belicht ik er kort drie, en zal ik enkele voordelen aanstippen van zowel het bedrijf als de loungesets zelf. Klik op de afbeeldingen om direct naar de productpagina te gaan.

2

Bovenstaande loungeset heet ‘Lente’, en wat is er nou toepasselijker dan dat voor het aankomende voorjaar? Het is een van de goedkoopste tuinsets van de website, want van een prijs van nog geen 450 euro voor dit rasechte design kun je natuurlijk niets zeggen. De set is opgebouwd uit acaciahout, een zeer duurzaam materiaal dat decennialang mee kan. De zit is heerlijk, doordat de leuning wat naar achteren helt en het is een klassieke en zeer stijlvolle aanwinst voor je tuin.

38

Bovenstaande set heet Edwin en is zeer populair. Mijns inziens komt dat gedeeltelijk door het gebruikte materiaal dat een behoorlijk opmars kent, namelijk wicker. Wicker is zeer lichtgewicht en bovendien tevens duurzaam en al lijkt het een groot gevaarte, deze tuinset is gemakkelijk te verplaatsen. Op deze set geldt momenteel een korting van rond de 550 euro, profiteer dus nog snel!

41

Ook kun je natuurlijk kiezen voor loungeset Emma, in mijn optiek een heel klassieke en tegelijkertijd zeer moderne set. De bank en stoelen roepen iets intiems op en brengen echt sfeer in je tuin. Bezoek de website zeker eens bij interesse!

Meer verhalen