Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zonnebank Axel is top!

2 min gelezen
kapsalon axel logo

In de zomer wordt ik altijd vrij lastig bruin en daarom vind ik het altijd fijn om eerst even een beetje pigment op te bouwen onder de zonnebank. Ik doe dit altijd bij zonnebank Axel omdat het hier erg goed en veilig is. Vaak zijn mensen tegen op zonnebanken aangezien je natuurlijk onder UV lampen ligt, maar dit is bij zonnebank Axel hartstikke goed, ik ben er helemaal fan van en kan het dan ook iedereen aanraden!

kapsalon axel zonnebank

Sneller verkleuren

Ik ga eigenlijk nooit zo lang dat ik erg verkleur onder de zonnebank. Meestal ga ik maar een half uurtje en dan heb ik weer wat extra pigment. Ik heb dan wel gewoon een beetje een extra kleurtje naar een aantal weken, waardoor mijn huis sneller meekleurt in de zomer. Dit is natuurlijk ideaal aangezien ik dit graag wil. Ik was altijd de persoon onder mijn vrienden groep die de hele zomer wit bleef, maar dankzij de zonnebank wordt ook ik erg bruin tegenwoordig! Dit is helemaal fijn aangezien  ik zo ook in Nederland zonder schaamte in korte broek, of in een jurkje kan lopen! Ik vind het helemaal fijn en kan het zeker iedereen aanraden. Wordt jij met moeite bruin? Probeer dan eens onder de zonnebank te gaan en ik weet zeker dat ook jij  deze zomer een kleurtje krijgt! Het grootste voordeel is dat de zonnebank erg krachtig is dus dat je er geen uren onder hoeft te liggen, een half uurtje per week is genoeg om pigment op te bouwen!

kapsalon axel 1