Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Stoelen verhuur blijft gemakkelijk

2 min gelezen

Wij gaan eind dit jaar trouwen en er dient nog van alles geregeld te worden. De hapjes moeten we nog bespreken en dan heb ik het nog niet gehad over het zoeken naar een stoelen verhuur bedrijf. Wij vieren het feest in onze eigen achtertuin aangezien dit groot genoeg is, dat houdt dan wel in dat er meer bij komt kijken als dat je gewoonweg gewend bent. Wanneer je het namelijk in een feestzaal viert staan de tafels en stoelen natuurlijk al klaar. Dat is in dit geval dus niet zo waardoor ik ben gaan zoeken naar een bedrijf waar ik stoelen kan krijgen. Tafels hadden we gelukkig al wel gevonden, echter hadden ze daar geen stoelen!

cropped-test2

Door op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf zijn wij terecht gekomen bij Slijterij van Der Maas, ja je leest het goed! Deze slijterij levert niet alleen wijnen, ook stoelen verhuur nemen ze graag voor je uit handen!

In de eerste instantie was ik nogal verbaasd van het feit dat je bij hun stoelen verhuren kan, echter na het horen van de prijzen was ik er enorm tevreden over! Bij hun is het namelijk mogelijk om stoelen te huren voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Durf dan ook met zekerheid te zeggen dat je het nergens anders goedkoper kan vinden.

Snel geregeld

Door telefonisch in contact te komen met hun ben ik ervan verzekerd dat wij op onze bruiloft prachtige stoelen hebben! Deze worden dan ook nog eens bezorgd op locatie en ook weer opgehaald.

wedding-571069_640-300x200