Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wij zijn gek op Snackmobiel.nl!

2 min gelezen
snackmobiel

snackmobielEerste contact

Een tijdje geleden ben ik in aanraking gekomen met Snackmobiel.nl. Ik vind Snackmobiel.nl zo ontzettend leuk, dat ik jullie er gewoon over moet vertellen! Zoals jullie misschien weten, ben ik een soort party planner. Mensen vragen om mijn hulp, mijn advies, of schakelen mij compleet in om feestjes te organiseren. Dat doen wij vaak kleinschalig, omdat ik alleen of met een vriendin ben. Dat ik Snackmobiel.nl nog niet eerder had leren kennen, verbaas ik mij ook over! Snackmobiel.nl is namelijk een ideaal concept voor op feestjes. Het is lekker Hollands en niet duur. Het zijn namelijk een soort rijdende cafetaria’s die jij door het hele land kunt inschakelen. Zij staan een paar uurtjes op jouw feestjes en bieden naar verzoek patat en snacks aan. De prijzen hangen natuurlijk af van de hoeveelheden die je reserveert. Er zijn verschillende deals, die eigenlijk allemaal voordelig zijn! Wij hebben destijds een totaal pakket gekozen, waarmee wij onbeperkt friet hadden, een aantal snacks en voor iedereen ook een blikje fris. Die kun je er ook altijd bij kopen en dat vind ik ideaal!

snackmobiel

Nooit meer wat anders

Om heel eerlijk te zijn vind ik het eten van patat maar een saaie bedoening. Echter met Snackmobiel.nl was dit een geheel nieuwe ervaring! De mensen die er werken zijn ontzettend vriendelijk en genieten mee van het feestje. Het feestje waarvoor ik Snackmobiel heb ingeschakeld was dan ook erg leuk en gezellig en iedereen heeft het er nog steeds over! Wanneer mensen mij weer om zo’n oplossing vragen, kies ik nooit meer iets anders!