Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Snackmobiel.nl op onze bruiloft

2 min gelezen
snackmobiel.nl

Het klinkt misschien een beetje gek, maar wij hebben de Snackmobiel.nl op onze bruiloft gehad! De bruiloft zou geen bijzonder groot feest worden en daarom wilden wij ook alle details laagdrempelig houden. Geen honderden mensen, geen zeven gangen diner en ook zeker geen super dure zaal. Lekker simpel, dus! De catering was eigenlijk het eerste waar ik over na ben gaan denken en al snel besefte ik mij dat ik wilde doen wat mijn man en ik het leukst vonden. Oftewel, lekker snaaien, niets te chic. Op het internet zocht ik naar mogelijkheden en toen ik deze frietwagen tegen kwam wist ik dat dit het zou worden. Met hen heb ik contact opgenomen en al snel leerde ik dat ik ervoor kon kiezen onbeperkt patat en snacks te bestellen. Dat is hartstikke leuk, aangezien wij een groep van ongeveer 30 mensen zouden uitnodigen en iedereen zo op zijn gemakje, uit het vuistje kon eten. Heerlijk, lekker Hollands!

 

snackmobiel.nl

Wat een succes

Behalve de rest van de bruiloft, viel het eten ook erg in de smaak. De patat was vers en de lekkernijen uit de frituur smaakten ook erg goed. Snackmobiel.nl brengt echt kwaliteit en daardoor was het de kosten dubbel en dwars waard. Bovendien hadden wij geen catering kunnen vinden die goedkoper was, dus dit was meer dan perfect. Het is echt een aanrader voor elk soort feest dat je laagdrempelig en interactief wilt houden. Het is al een feestje als de rijdende cafetaria komt aanrijden als je het mij vraagt!

snackmobiel.nl