Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wat is Habraken?

1 min gelezen

Voor elke ondernemer die gebruik maakt van industriële naaimachines is Habraken het juiste adres. Vele merken naaimachines, waaronder ook het exclusieve merk Dürkopp Adler, worden verkocht en geëxporteerd naar tientallen landen. Alles bij elkaar dus een bedrijf met goede service en producten van hoge kwaliteit. 

Ruim assortiment

Habraken biedt een ruim assortiment aan professionele industriële naaimachines aan, zodat voor ieder werk de juiste naaimachine gevonden kan worden. Door het ruime aanbod aan merken, zowel het eigen merk HM als exclusieve merken zoals Dürkopp Adler en Pfaff, kan voor iedereen een naaimachine in de juiste prijscatogorie gevonden worden. Of je dus een klein bedrijf bent die een industriële naaimachine nodig heeft, of een megaproducent met tientallen naaimachines van topkwaliteit, met Habraken als leverancier zit je goed. 

Maatwerk en technische dienst

Niet alleen levert Habraken naaimachines van de beste merken, ook voorzien ze bedrijven in op maat gemaakte naaimachines. Zo zullen zelfs bedrijven met ruimtegebrek en/of vreemde indeling van de werkplaats genoeg plaats hebben voor een eigen industriële naaimachine. Daarnaast kun je ook bij geval van schade bij Habraken terecht. Met een technische dienst die altijd klaar staat om in actie te komen, is de kapotte naaimachine zo weer klaar voor gebruik.

Meer verhalen