Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Van Nederlandse makelaardij

2 min gelezen
Handel

Dat CryptoHopper van Nederlandse makelaardij is heeft natuurlijk alleen maar voordelen, zeker voor mensen die geen Engels kunnen en wel goede productondersteuning willen hebben. Al is het instellen van de hopper zeer eenvoudig en goed te doen, het is mogelijk om verschillende strategieën te hanteren. De nieuwste features zijn Market Making en Exchange Arbitrage, het platform werkt naadloos samen met Bitvavo en Huobi Pro. Maar ook met Coinbase en Kraken werkt het platform uitstekend samen.

Verschillende triggers

Het voordeel van CryptoHopper is met name dat je verschillende triggers in kunt stellen, de triggers werken op basis van een aantal voorgestelde indicatoren. De triggers zijn de belangrijkste waardepositie, deze worden afgestemd op de configuratie van je account. Het is een loyaliteitsprogramma waar iedereen gebruik van kan maken, hoe meer je het platform gebruikt hoe meer XP punten je opbouwt. Met deze punten kun je sparen voor bepaalde voordelen, ben je Master dan krijg je 15% korting maar een eigen chatkanaal is ook mogelijk.

CryptoHopper

Wat is het platform eigenlijk?

Je kunt CryptoHopper omschrijven als een crypto trading bot handelsplatform, de belangrijkste doelstelling van het platform is het inkopen en verkopen van crypto munten. Hierdoor kun je op het goede moment winst nemen en verlies vermijden, je kunt dit natuurlijk allemaal instellen. Doormiddel van verschillende strategieën kun je een zo goed mogelijk resultaat behalen, ideaal omdat het platform samenwerkt met verschillende andere bedrijven die crypto’s aanbieden. Het bedrijf is zelfs een premium partner van Bitvavo, hiermee kun je volledig ontzorgd worden voor een trading bot.

Meer verhalen