Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Uitkijken naar onze lunch in Mijdrecht

1 min gelezen
lunch Mijdrecht

De lunch Mijdrecht is waar ik telkens weer naar uit kijk. Tenminste als het gaat om een bezoek aan L’ Opera Foodbar. Omdat ik een er druk bestaan heb en ik soms vluchtig moet eten is het ook wel eens prettig als ik hier de tijd voor kan nemen. Samen met mijn vriend ga ik vak aan het einde van de week lekker een hapje eten bij dit heerlijke verblijf aan de Dorpstraat. Omdat de accommodatie erg plezierig is, zitten wij hier altijd erg op ons gemak. Aan het personeel is te merken dat zij plezier hebben in hun werk omdat zij erg vriendelijk zijn.

lunch Mijdrecht

Overheerlijk smullen geblazen

Wanneer je een lunch gaat nuttigen bij dit bedrijf in Mijdrecht, dan zul je je vingers er bij willen opeten. Dit bedrijf weet zit namelijk niet alleen te onderscheiden door het fijne verblijf maar ook door de kwaliteit van het eten en drinken. Telkens proberen wij iets anders te bestellen dan een vorige keer en telkens is het weer net zo lekker of soms lekkerder. 

Dit momentje waarbij ik samen met mijn vriend even lekker kan eten op een sfeervolle locatie, zorgt ervoor dat wij beide weer een boost krijgen voor de rest van de dag. Daarom wilde ik deze aanrader graag delen met de lezer van dit blog. Ben je in de buurt? Dan is het zeker de moeite waard om naar deze lunchroom te gaan want hier is het gegarandeerd smullen geblazen!

lunch Mijdrechtlunch Mijdrecht