Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Eiwitrijke tussendoortjes: lekker en gezond!

2 min gelezen
eiwitrijke tussendoortjes

Ben jij een eiwitrijke dieet aan het houden? Dan is het natuurlijk handig om te weten waar eigenlijk eiwitten in zitten. Vaak kun je het van buitenaf niet zo snel weten en/of gokken. Je hebt dus hulp nodig om dit achter te halen. Hoe kun je dit dan doen? Je kunt dit doen door middel van de verpakkingen van producten te lezen. Er staat vaak ofwel altijd wel hoeveel eiwitten het bevat. Je kunt natuurlijk ook op internet kijken naar waar veel eiwitten in zitten. Ben jij benieuwd naar waar veel eiwitten in zitten en welke eiwitrijke tussendoortjes je kunt kopen? Lees dan snel verder!

eiwitrijke tussendoortjes

Maaltijden 

Het zal je misschien niet onbekend zijn, maar heel veel producten bevatten eiwitten. Wat jij het beste kunt eten tijdens je dieet is bijvoorbeeld vlees. Denk bijvoorbeeld aan kip, vis en vlees. Je kunt deze dan heerlijk bereiden met wat zout en een scheutje olie. Je dient natuurlijk ook andere voedingen binnen te krijgen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het drinken en eten van zuivel. Je kunt hierbij denken aan melk, yogurt en kaas. Ook nootjes en peulvruchten is hier een goede voorbeeld van. Het is natuurlijk ook fijn om eiwitrijke tussendoortjes te eten. Je hebt tussendoor ook wat nodig. 

Tussendoor 

Je kunt tussendoor ook heerlijk genieten van eiwitrijke tussendoortjes. Je kunt dan denken aan verschillende soorten recepten. Denk bijvoorbeeld aan een griekse yoghurt parfait met vers fruit. Je kunt ook kiezen voor een heerlijke chiapudding. Het ligt natuurlijk ook aan wat jij zelf lekker vindt. In de ochtend kun je snel nog even je ei muffin eten in de trein en/of bus. Het is eigenlijk een kwestie van wat je lekker vindt, maar waar wel voldoende eiwitten in zitten. Dit is uiteraard sterk van belang. 

eiwitrijke tussendoortjes