Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Uit eten in Amsterdam doe jij hier

1 min gelezen
uit eten in amsterdam

Genietenuit eten in amsterdam

Sinds een aantal maanden heb ik de beste plek gevonden om uit eten in Amsterdam te gaan. Hier ben ik dan ook regelmatig te vinden wanneer ik geen zin heb om zelf te koken en dat is vrij vaak. Dan vind ik het heerlijk om naar mijn werk gewoon hierheen te rijden en te genieten van alle lekkere gerechten die zij serveren. Het fijnste vind ik dan nog wel dat ik niet hoef af te wassen of de vaatwasser moet uitruimen. Het fijne is dat de kaart regelmatig verandert en daardoor hoef ik nooit twee keer hetzelfde te bestellen. Alles is even lekker, maar het meest geniet ik nog wel van de desserts. Deze zijn soms erg gezond, zoals bijvoorbeeld griesmeel met rabarber. Soms zijn deze vooral heel erg smakelijk, zoals wat er nu op het menu staat met chocolade en yoghurt.

Aanraderuit eten in amsterdam

Voorheen ging ik vaak alleen uit eten in Amsterdam, maar tegenwoordig gaat mijn vriend ook vaak mee. Hij heeft namelijk een nieuwe baan hier in de buurt, waardoor dat mogelijk is geworden. Dit maakt het toch wel een stuk gezelliger dan in mijn eentje aan een tafel zitten. In de toekomst ga ik hier sowieso nog veel regelmatiger komen, mits dat mogelijk blijft met mijn werk natuurlijk. Mocht jij ook benieuwd zijn naar alles wat zij serveren, neem dan zeker een kijkje op de website van restaurant Lt Cornelis om het volledige aanbod te zien. Hier kun jij ook alle verschillende prijzen, drankjes en arrangementen vinden.

Meer verhalen