Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Trouwen in Mallorca

1 min gelezen

logo (6)

Droom je van een bruiloft in het buitenland? Aan een mooi strand, uitzicht op zee en een prachtige zonsondergang. Het kan bij wedding international. Wij zijn een van de weinige Nederlandse wedding organisaties die bruiloften in het buitenland organiseren en voornamelijk in Spanje. Op het prachtige eiland Mallorca.

Het prachtige Mallorca0233

Mallorca is een prachtig tropische eiland dat op ongeveer 2 uur vliegen van Nederland ligt. Ideaal voor een kort verblijf voor jou en je gasten. De prijzen van de vliegtickets zijn hierdoor ook  betaalbaar. Het grootste eiland van de Balearische eilanden is Mallorca en wordt in grote matenvergeleken met Ibiza. Toch is er verschil tussen deze twee eilanden. Mallorca heeft mooie niet toeristische plekjes waardoor een bruiloft daar nog enigszins betaalbaar blijft. Het eiland heeft naast het geweldige klimaat met vele zonuren, de prachtige heldere blauwe zeen en de mooie stranden ook prachtige kleurrijke bloemen en palmbomen. Een geweldige plek aldus voor een bruiloft.

Wil je meer informatie over trouwen op Mallorca of wil je meer informatie over wedding international? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact met ons op.slide2