Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip van de dag: rijbewijs b

2 min gelezen

Voor de mensen die opzoek zijn naar een goede rijschool heb ik nu een bedrijf dat je goed zou kunnen helpen. Het gaat hier om je rijbewijs b halen. Dit kan je nu doen voor een hele mooie prijs. Hier ben ik achtergekomen door een goede vriend van mij. Hij vertelde me over dat zijn zoon een rijbewijs heeft weten te binnen twee maanden.  Dit is natuurlijk erg snel als je naar andere rijscholen kijkt. Gemiddeld hebben mensen pas binnen een halfjaar hun rijbewijs. Vandaar dat ik dus erg geïnteresseerd raakte toen ik dit hoorde.  Na het etentje ben ik thuis meteen gaan kijken of ik mijn dochter niet in kon schrijven.1

Online inschrijven

Via de website van ossefort kon ik gemakkelijk een pakket kiezen die niet al te duur was. Hierdoor heb ik een pakket van 30 lessen voor haar kunnen selecteren die geschikt zijn voor beginnende bestuurders. Op de dag van haar verjaardag hebben we de instructeur laten langskomen zo dat hij als verassing zou kunnen vertellen dat ze kon beginnen met lessen. Hier was ze natuurlijk erg blij mee ze heeft nog nooit zo’n leuk verjaardag’s cadeau gekregen. 2

De lessen waren heel goed.

Ze is nu al een tijdje bezig met rijlessen en volgens haar gaat het heel goed. Ze heeft binnen een paar lessen al de auto onder controle en zo gaat het dus niet lang duren voor dat ze haar rijbewijs b heeft behaald. Ben jij opzoek naar een goede rijschool neem dan een kijkje op de website en meld je snel aan.