Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Theorieboek voor rijbewijs a

2 min gelezen
theorieboek rijbewijs a

Sinds ik de auto mag besturen, werd mijn wens steeds groter om ook een motor te mogen besturen.  Daarom ik het theorieboek rijbewijs a besteld op een hele fijne en betrouwbare webshop. Bij hen had ik namelijk ook al een andere bundel besteld, toen ik aan het leren was voor mijn auto. Er zullen natuurlijk veel dingen overeen komen, maar van een vriend heb ik gehoord dat de bundel voor de motor toch wat extra informatie bevat. Het leek mij daarom wel verstandig om die te bestellen. Ik ben namelijk twee keer gezakt voor de regelgevingstoets voor de auto. Dat was heel erg vervelend, want ik was bang dat ik hem nooit meer zou halen. Uiteindelijk is het mij gelukt, maar deze keer zou ik hem toch graag in een keer halen.

theorieboek rijbewijs a

Goed voorbereid het examen in

Toen mijn theorieboek voor het rijbewijs a binnen was gekomen, ben ik gelijk begonnen met leren. Zoals mijn vriend had gezegd stond er inderdaad veel extra informatie in. Gelukkig herkende ik ook veel van de vorige keer dat ik aan het leren was voor mijn auto regelgevingstoets. Doordat ik deze keer zo goed aan het leren was, had ik er alle vertrouwen in dat ik deze keer in een keer zou slagen. Toen ik eenmaal op examen moest, was ik goed voorbereid. Bij elke vraag wist ik gelijk het goede antwoord aan te kruizen. Toen ik de zaal uitkwam, zag ik op het scherm dat ik geslaagd was. Nu kan ik eindelijk beginnen aan mijn motor lessen.

theorieboek rijbewijs a