Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Heftruckcertificaat nu goedkoop

1 min gelezen

1Een goede vriend van mij is al jaren lang logistiek medewerker. Hij heeft een vast contract bij een groot bedrijf. Helaas was zijn loon relatief laag. Hij wilde meer gaan verdien, maar hoe kon hij dit gaan bereiken? Na een aantal dagen goed nagedacht te hebben, is mijn vriend naar zijn baas toe gegaan. Hij wilde weten of hij meer kon gaan verdienen bij dit bedrijf. Zijn baas vertelde hem dat zij nog opzoek waren naar heftruckchauffeurs. Deze verdienen namelijk een stuk meer dan normale medewerkers. Zodoende besloot mijn kameraad om een Heftruckcertificaat halen.

Zoeken op het internet1

Hij nam een kijkje op het internet, hij wilde zo snel als mogelijk een goede verkeersschool gaan vinden. Via het internet kwam hij uiteindelijk terecht op de website van Wesseldijk. Bij deze verkeersschool kon hij een Heftruckcertificaat gaan halen, voor een relatief lage prijs. Op de website werd aangeven dat Wesseldijk gespecialiseerd is, in het opleiden van heftruckchauffeurs. Uiteindelijk nam hij de beslissing om hier zijn certificaat te gaan halen!

Binnen een maand had mijn kameraad een certificaat in de pocket!

Dankzij de goede opleiding van verkeersschool Wesseldijk, had mijn vriend binnen een maand zijn certificaat. Met dit certificaat is hij naar zijn baas gelopen, en gelijk kon hij aan de slag als heftruckchauffeur. Sindsdien is zijn loon verhoogd en daar is hij super blij mee. Werk jij in een magazijn of wil jij in een magazijn gaan werken? Haal dan snel een certificaat bij verkeersschool Wesseldijk!