Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: alqvimia

1 min gelezen
huid

olieMijn moeder kwam pas geleden naar me toe en ze vertelde me dat ze steeds meer last kreeg van een droge huid. Ze vroeg of ik nog iets kende dat dit probleem zou verhelpen. Ik vertelde haar toen over Alqvimia en dit heeft een hoop veranderd.

Ik heb zelf namelijk ook een tijdje last gehad van een droge huid en ik ben toen opzoek gegaan naar een oplossing. Ik las dat olie erg goed kan helpen en daarom ben ik toen der tijd opzoek gegaan naar een goede aanbieder. Op het internet las ik toen veel positieve verhalen over Alqvimia. Ik las ook dat je dit kunt kopen op de website van Bodyfitwebshop. Ik keek daarom op de website en hier zag ik dat dit merk erg veel soorten olie en zalf aanbiedt. Ik bestelde een product en na een paar dagen gebruiken werd mijn huid al een huidstuk soepeler.

olie huidEen leuke tip!

Bij mij werkte dit dus erg goed en ik hoopte dat dit bij mijn moeder ook zou werken. Ik besloot om weer te bestellen en net als de vorige keer kwam het weer erg snel binnen. Ik gaf het aan mijn moeder en daar was ze erg blij mee. Ze smeert zichzelf nu al een week in en haar huid is echt al een stuk minder droog. Ze is erg blij met de tip die ik haar heb gegeven en ik vind het fijn dat ze van die droge huid af is.