Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Goed de droge huid verzorgen

2 min gelezen
kneipp-logo

csm_Kneipp-Produktserien_Mandelblueten-Hautzart_2aecb03fc0Een droge huid verzorgen kan niet altijd heel erg makkelijk zijn. Niet elke middeltje werkt even goed. Soms lijkt het dat bepaalde middeltjes goed werken, maar naar een paar uur merk je alweer dat je huid droger is dan daarvoor. Het kan heel erg frustrerend zijn, omdat het door de kou nog erger wordt en ook nog eens extra gevoelig kan worden.

Verschillende manieren

De droge huid verzorgen kan op verschillende manieren gedaan worden. Mijn mening is dat je zoveel mogelijk moet doen om ervoor te zorgen dat je de kans op een droge huid beperkt. Wat veel mensen vergeten is dat een verkeerde douchegel er ook voor kan zorgen dat een huid uitdroogt of verder uitdroogt. Zelf gebruik ik een voedende douchegel van Kneipp. Als ik in bad ga dan gebruik ik een speciale badolie, omdat een warm bad ervoor kan zorgen dat de oliën van de huid er af worden gewassen.

csm_Kneipp-Mandelblueten-Hautzart_Baden_34c972585dNadat ik gedoucht heb smeer ik mijzelf van top tot teen in met een creme die ervoor zorgt dat mijn huid niet uitdroogt en goed gevoed wordt. Op deze manier zorg ik er namelijk voor dat mijn huid goed gevoed wordt en niet uitdroogt. De huis is na het douchen namelijk het gevoeligst en daarom is het belangrijk dat er een goede creme wordt gebruikt.

Elke huid is verschillend, maar ik heb gemerkt dat Kneipp het beste werkt voor mij. De meeste mensen in mijn omgeving gebruiken ook de producten van Kneipp, omdat deze goed werken, ruiken en betaalbaar zijn!