Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Skal certificaat voor het bedrijf van mijn ouders

2 min gelezen

Omdat mijn ouders een biologische bedrijf hebben, moesten zij gekeurd worden voor een skal certificaat. Deze certificaat heb jij nodig als bedrijf zijnde, zodat de consument weet dat zij echt biologische producten kopen bij jou bedrijf. Daarom ging ik, voor mijn ouders, opzoek naar een bedrijf die deze keuring zou kunnen uitvoeren voor hen onderneming. Door skal certificaat in te typen op het internet, kwam ik terecht op de website van Koelhuis Dronten BV. Dit bedrijf kon de keuring doen voor mijn ouders en zo de juiste certificaat leveren voor hen. Dit gaf ik door aan mijn ouders en zij vonden het een goed idee om deze onderneming in te schakelen voor het bedrijf van mijn ouders. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mijn ouders kijken en controleerde alles goed of het inderdaad echt biologisch was wat mijn ouders leverde. Na een paar dagen kregen mijn ouders het rapport binnen van dit bedrijf en zij waren goedgekeurd en kregen de juiste certificaat geleverd.

certificaat

Zeer tevreden over dit bedrijf

Mijn ouders zijn zeer tevreden over het bedrijf Koelhuis Dronten BV. Dit omdat deze onderneming zo snel het skal certificaat leverde bij het bedrijf van mijn ouders. Nu weten de consumenten zeker dat mijn ouders echt biologische producten leveren en dit goedgekeurd is door een erkend bedrijf. Daarom kon ik deze aanrader jullie niet ontnemen en staat deze op mijn blog. Wilt u meer informatie over dit bedrijf? Neem dan een kijkje op de website, daar vind u alles wat dit bedrijf te bieden heeft.

skal

Meer verhalen

1 min gelezen
vurenhouten latten 1 min gelezen