Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Restaurant Kaatsheuvel

1 min gelezen

Restaurant Kaatsheuvel is zeker een bezoek waard. Helemaal wanneer je na een dag in de Efteling even trek heb gekregen in een lekker hapje. Trek krijg je zeker na zo een dag genieten. Maar om teleurstellingen te voorkomen is het wel raadzaam om hier een tafel te reserveren. Dit kan je online doen, wat te vinden is op deze website. Wil je alvast een kijkje komen nemen wat je hier allemaal kan eten, ook dat kan je online al bekijken. Het leuke hier is dat ook de kinderen heerlijk kunnen eten. Niet alleen de standaard patat met een frikandel, maar heel veel andere lekkere dingen. Zodra ik hier over schrijf krijg ik alweer trek.

Lekker eten bij restaurant Kaatsheuvel

Guesthouse Hotel heeft veel te bieden. Buiten dat je hier heel goed kan verblijven is een maaltijd nuttigen in het restaurant zeker aan te raden. Je kan hier lekker aan de bar zitten, tot in de late uurtjes. Maar ook voor de kinderen is hier genoeg te beleven. Wat te denken aan een leuke speeltuin buiten op het terras. Ook binnen is er genoeg te beleven voor zowel groot, als ook voor de kleine kinderen.

Afgelopen week hebben wij hier ook weer lekker gegeten. Ter ere van de verjaardag van onze vader zijn wij hier terecht gekomen. Eerst hebben wij de dag doorgebracht in het nabij gelegen pretpark. Tegen de avond zijn wij naar Guesthouse gegaan. Hier hebben wij allemaal heerlijk genoten van het geweldige diner.

Meer verhalen