Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Op zoek naar een gezellig en sfeervol bungalowpark in Limburg? Kom vakantie vieren bij Recreatiepark de Leistert

1 min gelezen

Ga je binnenkort op vakantie en wil je dichtbij huis vakantie vieren in een bungalowpark in Limburg? Boek in dat geval je verblijf bij Recreatiepark de Leistert. Je geniet hier van een authentieke sfeer van een luxe vakantieboerderij, maar je hebt ook de keuze om vakantie te vieren in een strakke uitstraling van een moderne vakantiebungalow. Til je luxe graag naar een hoger niveau, kies dan voor een bungalow met sauna en whirlpool. Voor de jonge vakantiegangers is de speeltuin in je achtertuin de perfecte basis voor een onvergetelijke vakantie.

Bungalowpark Limburg

Recreatiepark de Leistert is uitgeroepen tot beste bungalowpark in de provincie Limburg

Wist je dat Recreatiepark de Leistert uitgeroepen tot beste bungalowpark van Limburg? Dit, samen met de bijzonder hoge Zoover score, zorgt ervoor dat je van alle gemakken voorzien bent en verzekerd ben van een park in uitstekende staat. Iedere bungalow op het park heeft een fraaie tuin en je viert vakantie op een ruim kavel.

Boek je ideale bungalow bij Recreatiepark de Leistert

Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een bungalow vrij is, is het verstandig om op tijd je vakantie bij Recreatiepark de Leistert te boeken. Dit kun je eenvoudig en snel via de website van het park doen. Met hoeveel personen kom jij vakantie vieren in het noorden van Limburg? Voor zowel grote groepen als kleine groepen zijn er passende bungalows te boeken.