Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Nike Roshe Run zeker een aanrader

2 min gelezen

Als u mooie schoenen wilt kopen dan is het type Roshe Run van Nike zeker een aanrader. Mooie schoenen die je stoer staan? Nike Roshe Run moet je dan hebben! Deze sneakers zijn heel erg mooi en lopen perfect. Ik heb zelf deze schoenen een tijdje geleden gekocht en ik vind ze echt heerlijk lopen. Op de website waar ik de schoenen heb besteld vergelijken ze deze schoenen met heel veel andere sites.

run

Schoenen gekocht

Ik heb deze schoenen gekocht omdat ik al een tijdje opzoek was naar de perfecte sneakers voor mij. Een mooie kleur gecombineerd met de stoere vorm van de schoen maakt deze schoenen voor mij ideaal! De site waar ik de schoenen kocht staat bekend als een zeer betrouwbare site die mooie schoenen vergelijkt met andere websites. Via hun ben ik dus op deze schoenen gekomen en ik wou ze zo graag!

gekleurd

Levering

De levering van de schoenen was heel erg snel. Op de dag dat ik ze had besteld kreeg ik een mailtje van het bedrijf dat de schoenen de volgende dag bij mij thuis bezorgd zouden worden. De dag erna toen ik thuis bezig was met van alles en nog wat werd er aan de deur gebeld, en ja hoor daar waren mijn schoenen. Ik heb de schoenen uit de doos gehaald en ik vond ze echt heel erg mooi! De schoenen heb ik aangetrokken en ben een stukje gaan lopen, ik kon niet stoppen met kijken naar mijn voeten. De schoenen lopen echt heel erg lekker. Ik ben heel erg tevreden met de levering en mijn schoenen, het is zeker een aanrader om schoenen te bestellen via een vergelijkingssite.

nike

Meer verhalen