Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Candice Cooper schoenen kopen

1 min gelezen

Candice Cooper schoenen worden uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Ze zien er super sportief uit en zorgen voor een optimaal draagcomfort. Het product is daarom ook zeer populair onder echte schoen liefhebbers. Het leer wordt met de hand geverfd, waardoor geen paar hetzelfde is. Zo heb je altijd een uniek paar schoenen aan je voeten.

De Candice Cooper schoenen zijn te bestellen in het wit, zilver en goud. Dit van schoenmaat 40 t/m 43. Gemiddelde Candice Cooper schoenen kosten €199,95 als ze niet afgeprijsd zijn. Je hebt daarom voor een handgemaakte schoen een hele degelijke en comfortabele schoen voor een betaalbare prijs.

Candice Cooper online bestellen

Bij VABOTTI kan je online bestellen. Hier kan je ze bestellen voor hetzelfde bedrag als hierboven. Mocht je niet zeker weten of het product iets voor jou is? Dan is het mogelijk om te kiezen voor Afterpay (achteraf betalen). Mocht je niet tevreden zijn over het product kan je het gewoon terugsturen binnen 21 dagen. Dit is is geheel gratis. Bij producten in de sale kan dit 14 dagen. Dit omdat ze met 50% korting zo weg zijn.

Meer verhalen