Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Liposuctie heeft het laatste beetje geholpen!

2 min gelezen
liposuctie

Vragenliposuctie liposuctie

Het laatste stukje naar mijn droomfiguur heeft liposuctie geholpen. Altijd had ik al last van hangende billen, want zij werden nooit mooi rond. Zelfs met ongelofelijk veel verschillende trainingen, werden zij niet hoe ik het wilde. Toen kwam ik in contact met een arts die bij Kliniek Veldhoven werkt. Hij vertelde mij hierover en daardoor werd ik direct enthousiast. Afvallen hoefde ik namelijk niet perse meer, maar dat laatste beetje vet mocht er van mij toch wel af. Daardoor zou ik toch de bilpartij kunnen krijgen, waar ik altijd van had gedroomd. Op internet heb ik vlak voor de intake veel gelezen erover, waardoor ik gericht vragen kon stellen.

De grote vraag

De eerste vraag die ik had over liposuctie was of het permanent wegblijft dan. Daar hadden zij een heel duidelijk antwoord op en dat is dat je hier zelf voor moet zorgen. Eigenlijk is dat ook heel logisch, want als jij na zo’n behandeling 50 kilo aankomt, dan is het logisch dat het ook op die plek gaat zitten. Gelukkig zorg ik erg goed voor mijzelf en zie ik dat niet zo snel gebeuren. Daarom heb ik voor volgende week de behandeling ingepland staan. Dit heb ik direct tijdens het eerste consult gedaan, omdat ik toen al zeker wist dat ik ervoor wilde gaan. Ik kijk er erg naar uit en ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Mocht jij dit nu ook willen of gewoon een vraag erover hebben, kijk dan zeker even op de website voor meer (contact)informatie!