Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Bij Kliniek Veldhoven kun je terecht voor Injectables

1 min gelezen
Kliniek Veldhoven - Injectables

Kliniek Veldhoven – Injectables, dit is wat mijn moeder heeft laten uitvoeren. Eerst wilde ik dit mijn moeder afraden maar nu dat ik het verschil zie, kan ik niet anders zeggen dan dat dit echt een groot verschil kan maken voor iemand zijn uitstraling maar ook voor iemand zijn innerlijke gevoel.

Mijn moeder kon nooit stoppen met praten over de vele rimpels in haar gezicht. Natuurlijk vond ik het wel meevallen omdat het mijn moeder is en ik haar sowieso mooi vind. Toch merkte ik dat mijn moeder hier erg mee zat en daarom ben ik samen met haar op internet gaan kijken wat de mogelijkheden voor haar zijn.

Kliniek Veldhoven - Injectables

Mijn moeder voelt zich weer mooi

Toen wij op de website terecht kwamen van Kliniek Veldhoven en hier alles over Injectables konden lezen. Zag ik mijn moeder al helemaal opfleuren. Ik kreeg het gevoel dat zij weer beter in haar vel zou zitten als haar gezicht wat minder rimpels zou krijgen. Dus ik besloot om een afspraak te maken voor een intake. Natuurlijk ben ik met mijn moeder meegegaan, want dit is hoe dan ook altijd een beetje spannend. De chirurg die ons te woord stond was erg vriendelijk en nam alle tijd om mijn moeder uit te leggen wat zij allemaal kan verwachten. Mijn moeder kon diezelfde week nog terug komen voor de behandeling. Nu dit achter de rug is, is mijn moeder weer meer zichzelf omdat zij zich weer mooi voelt.

Kliniek Veldhoven - Injectables

Meer verhalen