Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Kritisch denken hoorcollege

2 min gelezen

Kritisch denken is moeilijker dan je denkt. Veel mensen zijn al snel geneigd om oude patronen te volgen die niet kloppen. Wanneer je hier last van hebt, kan je terecht bij een hoorcollege kritisch denken. Het kritisch denken hoorcollege is speciaal gemaakt voor mensen die niet op die manier denken. Tijdens de hoorcollege leer je veel dingen waardoor je beter nadenkt over bepaalde dingen. Dit is handig als je ervan houd om nieuwe dingen te leren. Het hoorcollege duurt 6 uur en 23 minuten. Je kunt het hoorcollege in een keer volgen. Het hoorcollege kun je ook in delen volgen. 

De kosten van het hoorcollege 

Elk hoorcollege heeft een andere prijs. Dit komt doordat je in elk hoorcollege andere dingen leert. Wanneer je veel leert van het hoorcollege, zal de prijs ook hoger zijn. De meeste hoorcolleges kosten tussen de 20 en 30 euro. Dit is daarom goed te doen voor de studenten. Wanneer de hoorcolleges duurder zijn, valt er vaak meer te leren. Tijdens de hoorcolleges gaat de docent alles na wat je moet weten over de stof. Hierdoor leer je meer en creëer je een kleine voorsprong als je start met een nieuwe opleiding.

kritisch denken hoorcollege

Ook andere hoorcolleges kopen

Als de hoorcolleges je goed zijn bevallen, kun je ervoor kiezen om nog een ander hoorcollege te volgen. Deze kun je dan kopen waardoor je nog een hoorcollege kunt beluisteren. Doordat je hoorcolleges luistert zal je meer algemene kennis hebben. Hierdoor heb je dus een voorsprong op andere klasgenoten. Een hoorcollege heb je bij bijna alle opleidingen. Hierdoor kun je ook een hoorcollege volgen die past bij jouw opleiding. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement te nemen op hoorcolleges.

Meer verhalen

1 min gelezen
vurenhouten latten 1 min gelezen