Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Je trekkerrijbewijs haal je hier!

1 min gelezen

Beste lezer, dagelijks hou ik jullie op de hoogte van, van alles dat ik meemaak in het dagelijks leven. Vandaag ga ik het hebben over het trekkerrijbewijs. Je vraagt je nu vast af waarom ik hierover ga vertellen. Dat is erg simpel. Dit blog is er namelijk voor alles op het gebied van lifestyle. Vandaag is het weer typisch zo’n dag, dat ik een leuk verhaal vertel over een goede vriend van me. Ik heb namelijk een goede vriend, die op een boerderij is opgegroeid. Hij wilde dit werk eigenlijk nooit zelf gaan doen, maar omdat zijn vader al wat ouder wordt, zal hij toch moeten. Daarom moet hij uiteraard zijn trekkerrijbewijs halen, dit is een belangrijk iets voor als je op een boerderij werkt. Hij vertelde mij dat hij dit ging doen bij rijschool Wesseldijk. Hier hebben veel vrienden van hem, die ook uit een boeren gezin komen hun rijbewijs ook gehaald, hij had hier dus veel vertrouwen in.

Een erg fijne rijschool!

Inmiddels heeft hij zijn rijbewijs al gehaald, en daar is hij super blij mee. De rijschool gaf hem erg goed les en dit vindt hij dan ook een echte aanrader. Hij vroeg daarom of ik dit op mijn blog wilde zetten zodat veel meer mensen hier van afweten. Bij deze doe ik dat, en ik hoop dat jullie er echt iets aan hebben.