Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het verhogen van de burgerparticipatie gemeente

2 min gelezen

Graag als gemeente de burgerparticipatie willen verhogen? Dit kan door de burgerparticipatie gemeente app van Gemeentepeiler. Dit is namelijk een applicatie waarbij je eenvoudig je burgers kan bereiken op vele verschillende manieren. Zo kan je vele vragen versturen via de applicatie. Zo krijgen de verbonden leden allemaal een melding, en kan er meteen op geantwoord worden. Deze vragen zijn meestal vragen die over nieuwe dingen gaan in de gemeente, of over dingen die bijvoorbeeld verandering kunnen hebben. Denke hierbij aan vragen zoals: “Is er genoeg groen aanwezig in deze gemeente?” of  “De nieuwe wetgeving, wat is de mening van de burger?” Dit gaat er namelijk echt voor zorgen dat de burgerparticipatie gemeente omhoog gaat en dat burgers zich echt betrokken voelen tot het eindresultaat van iets.

Burgerparticipatie gemeente

Veel tevreden klanten

Gemeentepeiler heeft zijn applicatie al aan vele gemeenten verkocht en deze zijn er stuk voor stuk allemaal tevreden over. Dit komt omdat de applicatie ook daadwerkelijk goed werk hebben vele gemeenten er ook daadwerkelijk wat aan gehad. Hierdoor hebben deze gemeenten laten merken dat Gemeentepeiler een zeer goed bedrijf is. Zo is er veel over Gemeentepeiler geschreven op het internet door deze gemeenten. Veel positiviteit is hierin te vinden en is het eenvoudig om te kunnen zien wat dit bedrijf goed doet, voordat je überhaupt dit bedrijf hebt uitgeprobeerd. Ook is de beoordeling over dit bedrijf zeer hoog en weet je dus dat dit bedrijf echt zeer betrouwbaar is.

Burgerparticipatie gemeente

Blog

Gemeentepeiler beschikt ook over een blog. Maar dit is niet zomaar een blog. De blog van Gemeentepeiler is ingedeeld over vele secties die met vele aparte dingen hebben te maken met burgerparticipatie, Hier staan namelijk veel ideeën over dit onderwerp, maar staan er ook veel dingen die inspiratie kunnen opdoen bij gemeenten.

Meer verhalen

1 min gelezen
vurenhouten latten 1 min gelezen