Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gemakkelijk poppers bestellen

1 min gelezen
poppers bestellen

Poppers bestellen. Dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik thuis was na een feestje. Afgelopen week waren we naar een feestje in de stad. Niet veel bijzonders, maar wel altijd lekker om er even tussenuit te gaan. Gedurende de avond, toen iedereen aan het genieten was van de muziek, haalde een vriend van mij een flesje uit zijn zak en rook eraan. Verbaasd bleef ik even naar hem kijken, waarbij hij een glimlach op zijn gezicht kreeg. Hier moest ik meer van weten.

Seksuele beleving

Online poppers bestellen

Zo kreeg ik voor het eerst te horen over poppers. Van de buitenkant is het eigenlijk niet meer dan een flesje, waarvan je de dampen moet opsnuiven. Maar binnen een minuut krijg je een bepaalde roes met een aangenaam gevoel. Wanneer je de dampen inhaleert dan krijg je voor ongeveer 1 a 2 minuten een verhoogde hartslag, een roes en een bepaald gevoel wat je ook tijdens seks beleefd. Deze bijzondere roes sprak me erg aan, want het kon je voor enkele minuten een ‘space’ geven. Na de eerste keer was ik gelijk verkocht.

Snel geleverd

Werking van poppers

Naast feesten gebruikte hij het tijdens de seks. Vooral wanneer hij het gevoel kreeg dat hij klaar zou komen. Het zorgde niet alleen voor dat hij zijn orgasme kon uitstellen, maar uiteindelijk werd het gevoel ook nog eens versterkt. Ook zijn vriendin nam het vlak voordat zij tot een orgasme kwam. Eenmaal thuis wist ik gelijk wat me te doen stond.

Meer verhalen

1 min gelezen
vurenhouten latten 1 min gelezen