Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Frietkot voor feestjes

1 min gelezen

1 Voor mijn verjaardag wilde ik een leuk feest organiseren. Na het versturen van tientallen uitnodigingen naar vrienden, collega´s en familieleden ben ik voorbereidingen gaan treffen. Al mijn andere verjaardagen was ikzelf druk met het serveren van eten en drinken. Vandaar dat ik het besluit nam om een cateringbedrijf of Frietkot hiervoor in te schakelen.

Online zoeken2

In een mum van tijd vond ik dan ook een goed cateringsbedrijf die voor een goede prijs de dranken wilde serveren. Nu was het alleen nog een kwestie om het eten te regelen. Gelukkig belandde ik via het internet bij de mogelijkheid om dus een frietkot inhuren. Ikzelf vond het idee om een kraampje in te huren ideaal want zo had iedereen gedurende het feest de beschikking over onbeperkt aantal aan friet en snacks!

Heel handig

Gedurende het feest kan ik je vertellen dat de frietwagen een meerwaarde was. Alle genodigden vonden het geweldig om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid. Buiten het feit dat het eten heerlijk was vond ik het personeel van Snackmobiel ook zeer klantvriendelijk. Het personeel besteedde veel aandacht aan alle gasten en dat was leuk om te zien. Het inhuren van deze frietwagen creëerde een fijne en positieve sfeer. Het is dan ook een aanrader voor iedereen die een feest of evenement houdt. Bij interesse raad ik het je zeker aan om de website eens te bekijken. Hier zie je de prijzen en dergelijke.