Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Elektrische sigaret is veel beter voor jouw gezondheid

2 min gelezen
Elektrische sigaret

Elektrische sigaret Aan een elektrische sigaret zitten heel erg veel voordelen. Dat heb ik zelf het afgelopen jaar ondervonden. Dit is ook de reden dat ik iedereen die nu normaal rookt het kan aanraden om hierop over te stappen. Allereerst scheelt het jou heel erg veel geld. Aan het begin ben je iets duurder uit, omdat je het apparaat moet aanschaffen. Dit verdien je op hele korte termijn terug, dus is een hele goede investering. Daarnaast kost de vloeistof die erin moet weinig per keer en je doet er in verhouding erg lang mee. Er zijn veel verschillende smaakjes waar je uit kunt kiezen, dus er zit altijd wel iets bij wat jij lekker vindt!

Een elektrische sigaret is beter voor je

Elektrische sigaret

Sinds ik een elektronische sigaret gebruik, merk ik dat mijn fysieke toestand veel beter is geworden. Ik heb namelijk nooit veel gesport, omdat ik een hele slechte conditie had. Dit is natuurlijk een domme keuze, want juist door actief bezig te zijn verbeter je deze. Nadat ik dit ben gaan gebruiken, heb ik ook een abonnement op de sportschool genomen. Al snel merkte ik dat ik veel beter werd en dat ik minder snel buiten adem was. Dit komt doordat er veel minder slechte stoffen in zitten en het bijvoorbeeld ook geen teer bevat.

Van mijn verslaving af

Toen ik begon met mijn elektronische sigaret gebruiken, ben ik de hoeveelheid nicotine langzaam af gaan bouwen. Doordat je zelf kunt bepalen hoeveel je erin doet is dit makkelijker dan bij reguliere sigaretten. Zelf ben ik fan van de smaak ananas, want die is lekker fris en zoet tegelijk. Soms kies ik ook voor mint, omdat je hierdoor ook lekker blijft ruiken en dat is soms best wel handig. Neem zeker eens een kijkje in deze webwinkel voor meer informatie en hun gehele assortiment!