Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

E sigaret

2 min gelezen
E sigaret

Bij E Vaper kan je een E sigaret bestellen en kopen. Op de website en in de winkel van E Vaper vind je een groot assortiment van elektrische sigaret. Elektrische roken is het verdampen van een vloeistof in tegenstelling tot de normale sigaret waar verbranding plaatsvind. Een E sigaret bestaat uit een batterij, een clearomizer en een coil. Een coil is de verdamper, deze bevat een gloeispiraal met katoen en watten die de e-liquid absorberen. Zodra de knop van de batterij wordt ingedrukt gloeit de spiraal en word de vloeistof verdampt. Dan inhaleer je deze damp. Er zijn veel plekken waar je de sigaret kunt kopen. Vaak zien mensen door het bomen het bos niet meer. Dan kunnen ze bij E Vaper jou helpen de juiste sigaret te vinden. Ze hebben veel ervaring en kunnen bij iedereen de juiste elektrische sigaret vinden.

E sigaret van E Vaper

E Vaper is een gespecialiseerd bedrijf in E sigaret. Naast dat ze de E sigaret verkopen vinden ze de service en het advies erg belangrijk. Ze hebben al 5 jaar kennis en hebben veel geleerd over het selecteren van de juiste producten voor de gebruiker, die maakt de kans dat mensen helemaal overstappen naar de E sigaret vele keren groter. Ze willen ook graag dat je contact opneemt zodat ze zo goed mogelijk jou kunnen helpen met de juiste keuze maken. Ze zeggen ‘met uw motivatie en ons advies is de stap naar dampen zeker succesvol!’.

Roken

Meer informatie

Als je meer informatie wil hebben over de sigaret van E Vaper. Kan je een kijkje nemen op de website. Ook kan je telefonisch contact opnemen via dit nummer; +31 (0)85 016 0015. Je kan ook altijd een mailtje sturen naar info@evapor.nl en een kijkje nemen in de winkel in Oosterhout, op de Heuvelstraat kan natuurlijk ook nog.

Eleaf iStick Basic Startset