Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een telefoonhoesje maken

2 min gelezen
telefoonhoesje maken

Zelf vind ik het heel erg leuk om mij bezig te houden met tekenen en kunst te creëren. Laatst kwam ik door een vriendin op het idee om een telefoonhoesje te maken met daarop een van mijn tekeningen. Zij vroeg namelijk aan mij of ik een keer iets voor haar kon tekenen, toen zij in de stad naar een nieuwe cover zocht voor haar mobiel. Zij kon echter geen leuke vinden en zo ontstond een idee bij mij. Wat als ik een tekening voor haar creëerde en die in scanden. Dan kon ik die afbeelding op een cover laten zetten. Toen ik dat aan mijn vriendin vertelde, was zij gelijk erg enthousiast. Zo had zijn een mooie en uniek beschermer voor haar mobiel. Omdat het haar leuk leek, ging ik gelijk aan de slag.

telefoonhoesje maken

Een unieke look

Het telefoonhoesje maken was heel erg gemakkelijk te doen op de site van Hoezzi. Bij dat bedrijf kon jij namelijk een eigen foto uploaden en die achterop de cover laten plaatsen. De afbeelding die ik getekend had, was een vrouw met fel gekleurd haar. Zij had een chique leren jas aan met een warme bontkraag. Zelf vind ik het leuk om er een aparte touch aan te geven, daarom tekenende ik een rode kring om het oog van de vrouw.  Op de site bestelde ik de cover die ik voor mijn vriendin ontworpen had. Toen ik het eindresultaat aan haar liet zien, was zij sprakeloos. Nu had zij eindelijk een unieke cover voor haar mobiel.

telefoonhoesje maken