Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ecolichten kopen voor op de wake van mijn oma

2 min gelezen
Ecolichten

EcolichtenEcolichten zijn een hele mooie manier om een graf meer sfeer te geven. Je kunt ze natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor een wake. Deze wilde ik in mijn omgeving organiseren en daarvoor ben ik toen op zoek gegaan naar een mooie en waardige manier van de route aankleden. Het zou beginnen rond 8 uur en rond 10 uur weer afgelopen zijn. In deze tijdspanne zou het donker worden, dus ik vond iets van verlichting wel een goed idee om aan te schaffen. Het enige was dat ik geen idee had waar ik dit kon kopen. Hiervoor ben ik toen online gaan zoeken, want daar wordt tegenwoordig alles aangeboden. 

Hier kocht ik de ecolichten

Al snel kwam ik op een website waar ecolichten werden verkocht. Het voordeel hieraan is dat ze geen belasting voor het milieu zijn wanneer je ze weg gooit. Daarnaast is het prettige aan dit ontwerp dat de vlam niet uit kan waaien. Dat komt doordat er een speciale dop op zit waar wel zuurstof door naar binnen kan, maar de wind wordt daarin afgezwakt. Hierdoor kun je al langere tijd van tevoren alles aansteken en brand het na een tijd nog. In totaal kan degene die ik heb gekocht tot zo’n 46 uur achter elkaar blijven branden.

Ecolichten

Een aanrader

Mocht jij zelf ook op zoek zijn naar ecolichten, dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij Graflichten.nl. Zij hebben namelijk een heel erg groot assortiment met veel verschillende producten daarin. Eigenlijk elke kleur die je kunt bedenken, kun je hier aanschaffen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een eigen ontwerp erop te laten zetten. Dat vind ik zelf wel een leuk idee wanneer je een persoonlijke noot wilt toevoegen aan een uitvaart. De prijzen zijn hier heel erg schappelijk, dus het is zeker een kijkje waard.