Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De professionele behandelingen van DermaVision

1 min gelezen
Dermavision

Bij DermaVision zijn er meerdere behandelingen die er voor zorgen dat je huid weer zal stralen. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor laserontharing bij haargroei op ongewenste plekken op het lichaam. Ook zou je geholpen kunnen worden bij de revalidatie na een operatie. Er is voor ieder wellicht wel wat. Hier staan een aantal behandelingen beschreven die je zou kunnen krijgen.

Dermavision

Ontharing door elektrische epilatie

Bij ongewenste haargroei kun je bij DermaVision terecht voor meerdere soorten behandelingen. Een van deze behandelingen is elektrische epilatie. Bij deze vorm van ontharing wordt een dun naaldje in een haarzakje gegleden. Daar geeft hij een lichte schok, waardoor het haarzakje afsterft. Op deze manier zal er geen haar meer groeien op de behandelde plekken. 

Rimpelbehandeling met behulp van PlexR

Als je last hebt van rimpels, dan is de PlexR methode misschien iets voor jou. Bij deze rimpelbehandeling creëert een machine hitte op de te behandelen plekken op het lichaam. De hitte zorgt ervoor dat de huid zich samentrekt en stimuleert celvernieuwing. Op deze manier krijg je zowel een gladde huid als een gezonde huid. Deze methode is tevens een stuk minder pijnlijk dan vele andere behandelingen die gedaan worden met injecties.

Fascie behandeling voor littekens

Een litteken is een aandenken aan een beschadiging van de huid. Soms kunnen deze als lelijk ervaren worden. Bij de Fascie behandeling wordt er door bepaalde technieken voor gezorgd dat deze littekens sneller of meer genezen. Daardoor kun je weer trots naar je eigen huid bekijken.