Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De allerbeste schoonheidssalon in Arnhem is deze!

2 min gelezen
Schoonheidssalon in Arnhem

schoonheidssalon in Arnhem Een goede schoonheidssalon in Arnhem bleek uiteindelijk een stuk makkelijker dan ik vooraf had verwacht. Zelf woon ik hier nu pas een half jaar en daarom had ik nog geen vast adres waar ik heen ging. Via een collega kreeg ik uiteindelijk een hele goede tip en daar ben ik toen eens een bezoekje aan gaan brengen. Zij had zelf hele goede ervaringen hier en daarom had ik ook wel vertrouwen in een fijne behandeling. 

Een fijne schoonheidssalon in Arnhem

schoonheidssalon in Arnhem

Voordat ik bij deze schoonheidssalon in Arnhem kwam, heb ik een kijkje genomen op hun website. Ik was namelijk ongelofelijk benieuwd naar de verschillende behandelingen die zij gaven. Hier zag ik tot mijn verbazing ook dat zij speciale dingen aanboden voor mannen. Mijn vriend is van zichzelf best wel ijdel en toevallig was hij een tijdje later ook jarig. Ik wilde even afwachten hoe het mij beviel, maar anders leek mij dit een heel erg leuk cadeau om aan hem te geven voor zijn verjaardag. Toen ik aankwam, werd ik direct heel erg hartelijk ontvangen. Daardoor was ik direct op mijn gemak en kon ik volledig tot rust komen. Ik heb gekozen voor een lekkere massage van mijn gezicht met scrub en hierna een heerlijke crème.

Een top cadeau

Deze schoonheidssalon in Arnhem was mij de eerste keer zo goed bevallen dat ik hier vaker heen ben gegaan. Volgende week heb ik denk ik alweer met tiende afspraak staan, dus dat geeft wel aan hoe tevreden ik ben. Het fijne is ook dat zij een hele scala aan verschillende dingen aanbieden. Je kunt hier bijvoorbeeld ook heen gaan voor een lekkere massage van jouw rug. Dit is echt een aanrader als je veel aan een bureau werkt. Mocht je benieuwd zijn naar al het andere wat zij te bieden hebben, moet je zeker een kijkje nemen op de website!