Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Beautysalon Gouda is geweldig

1 min gelezen
Schoonheidssalon Gouda

Schoonheidssalon Gouda

Het onderwerp van vandaag is beautysalon Gouda. Net als iedere vrouw vind ik het heerlijk om te genieten van mijn welverdiende ontspanning na een zware werkweer. Maandenlang bezocht ik iedere zaterdag een wellness centrum bij ons in de buurt. Helaas is dit wellness centrum afgelopen maand failliet verklaard waardoor ik de zaterdagen niet meer kon ontspannen in een jacuzzi en sauna. Hier baalde ik ontzettend van en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een andere mogelijkheid om op de zaterdagen te gaan ontspannen. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een beautysalon Gouda. Het vinden van een professionele salon was echter een lastig opgave. Totdat een goede vriendin van mij het aanraadde om de website beauty-salon-gouda.nl. Volgens mijn goede vriendin was dit namelijk een professionele salon, met klantvriendelijk een vakkundig personeel in dienst. Na de website bekeken te hebben nam ik dan ook het besluit om een afspraak te maken bij deze salon.

Verzorging

Een aanrader voor u!

Mijn eerste afspraak bij de bovenstaande salon was al vrij snel een succes. Het personeel was namelijk hartstikke klantvriendelijk waardoor ik lekker in mijn vel zat. Ik werd goed geholpen en was van alle gemakken voorzien. Tijdens mijn gezicht en lichaamsverzorging heb ik optimaal weten te ontspannen. Heerlijk rustgevend zitten in een stoel, met gezellige muziek en in de tussentijd mooi worden gemaakt. Ikzelf ben zeer tevreden over deze salon en sinds mijn eerste bezoek, maak ik iedere zaterdag gebruik van de diensten, die worden verleend door de bovenstaande salon.

Ontspannen