Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zoekmachine optimalisatie Eindhoven voor onze website

1 min gelezen
seo

seo Een goed idee!

Al een tijdje merkte ik dat het bezoekersaantal op onze website begon terug te lopen. Altijd heeft de website het goed gedaan en daarom had ik nooit eerder aan zoekmachine optimalisatie Eindhoven gedacht. Toen ik dit met mijn partner had overlegd, leek ons zoekmachine optimalisatie in Eindhoven toch wel een heel goed idee. Wij hebben namelijk vaker vanuit onze omgeving gehoord dat SEO erg goed werkt. Online ben ik toen op zoek gegaan naar een bedrijf in Eindhoven dat zoekmachine optimalisatie uitvoert. In een mum van tijd kwam ik bij Websitepromotor uit en zij bieden exact aan waar wij naar op zoek zijn. Met hen nam ik natuurlijk contact op om te zien wat zij precies voor ons konden betekenen. Ik wilde wat informatie over de resultaten die ik kon verwachten en een prijsopgave zou ook fijn zijn. Na te hebben besproken wat wij precies willen bereiken, vertelden zij al gauw dat zij daar toe in staat zijn maar dat het wel even kan duren voordat resultaten echt zichtbaar zijn. De offerte kwam een dag later binnen en daar konden wij ook direct mee akkoord gaan! Het was erg snel geregeld, maar nu zijn zij bezig voor onze website.

 

seo

Veel mogelijkheden

Wij hebben zelf weinig kennis over wat er mogelijk is voor onze website, maar Websitepromotor heeft ons veel mogelijkheden laten zien. De resultaten kwam al sneller dan verwacht en wij willen nu niets anders meer dan zoekmachine optimalisatie in Eindhoven! Het werkt perfect.

Meer verhalen